Vissen op de Westerschelde
     
Geachte sportvissers, gezien de vele winddagen en tegenvallende vangsten op de wrakken van de laatste tijd, hebben wij besloten onze visserij te gaan verleggen naar de westerschelde. Gezien de laatste jaren wordt er van af oktober tot april zeer goede vangsten geboekt op grote schar, wijting en gul. Dan hoeven er ook niet veel vistrips meer afgelast gaan worden vanwege de te harde wind, dit zal dan alleen nog nodig zijn bij zeer extreem weer.

Ook zullen de klanten dit in hun portemonnee gaan merken. De prijs gaat naar beneden en ik ga een totaal pakket aan bieden. Er komen twee prijzen. namelijk vissen rondom de spijkerplaat en een prijs vanaf de Spijkerplaat tot richting Ellewoutsdijk en richting Westkapelle en Wielingen 4 of cadzand.

Bij de prijs zit ook koffie of thee zoals u al van ons gewend was.

U mag zelf iets meenemen als u wilt dat ik op kan warmen in onze oven of gasstel aan boord. Ook gaat er op tong gevist worden in de zomer maanden voor Zeebrugge, Cadzand of overige Walcherse stranden. De Gotebank hoort ook tot de mogelijkheden.

Het wrakvissen blijft op aanvraag. De geboekte wrakvistrips blijven opstaan. Voor nieuwe aanvragen geldt dat de schipper beslist of er gevist gaat worden op de wrakken. Indien het weer het toelaat en er gul gevangen wordt is het een optie. Maar er wordt van ankervissen op de Westerschelde uitgegaan.

Er wordt gevist met afhuur ploegen en ook opstappers. Gezien de supervisserij in de wintermaanden is vooruit boeken gewenst om teleurstelling te voorkomen.

Ook zal er vanaf eind juni tot half oktober een aantal trips gepland gaan worden om gericht op zandhaai te gaan vissen. Nu na een aantal jaren hebben we een aantal plekken gevonden waar we leuke vangsten geboekt hebben. Kijk maar eens op de link in het menu Haaien vissen.